Benefietconcert Stichting Lucai

In de Pius-X-kerk in Uden geeft de DOBband op zondagmiddag 30 oktober 2011 een benefietconcert voor Stichting Lucai. Iedereen is welkom, de entree is gratis en bezoekers genieten onder het genot van een goed glas Lucai-wijn van de muziek.
De Udense DOBband verzorgt het concert, aangevuld met gastoptredens van Dennis Bakker (zanger van de Udense band Staal met Glazen) en Marleen Altevogt (solozangeres). De DOBband uit Uden is een groep oudere jongeren, die vooral muziek uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 speelt. In 1982 opgericht als dweilorkest Drinke Of Bloaze groeide de band uit tot een professionele bigband, met drums, opzwepende conga’s, gitaristen, blazers en klaterende toetsen.
Het concert is bedoeld om Stichting Lucai in het zonnetje te zetten. De stichting organiseert onder andere vakantieweken, waarin ontspanning, plezier en begrip centraal staan. Die vinden nu nog plaats op De Buitenhorst in Schaijk, maar het is de bedoeling een eigen vakantiepark te ontwikkelen in het buitengebied van Uden.
(Bron: Kliknieuws Uden)