De DOB Band uit Uden is een groep oudere jongeren, die bierbrouwers aan een dik belegde boterham helpen.
Strakke drums, opzwepende conga's, bas, 2 gitaristen, klaterende toetsen en soms een accordeon vormen de basis van de band. Dit samen met de 8 blazers en diverse zangers maken een optreden tot een waar feest.
De DOB Band speelt vooral muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Stones, Blues Brothers, Joe Cocker en Swinging Soul Machine behoren o.a. tot het repertoire. Niet klakkeloos nagespeeld maar overgoten met een DOB Band eigen sausje en altijd met heel veel plezier.
De DOB Band bezit een eigen PA installatie voor zalen tot 300 personen.


Boekingen:

Zoekt u nog een band voor uw personeelsfeest of andere evenementen. Dan bent u bij ons aan het goede adres.
Voor meer informatie: Hans Brouwers - email: info@dobband.nl


Eerst volgende optreden:

We spelen in de Pul tijdens TERUG NAAR DE PUL,in Uden op 21 mei 2017.
Aanvang: 15.00 uur. Entree: 7,50 euro.

Het programma begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Optredens van Mario van der Linden, Clemens van de Ven en DOBBAND. Er is uiteraard veel muziek en er zijn oude foto's te zien. Via de Facebookpagina Terug naar de Pul worden mensen opgeroepen meer foto's van toen te sturen. Verder is er wat te eten en vooral veel te buurten.
Kaarten kosten 5,50 euro in de voorverkoop in De Pul en via livepul.com. Aan de kassa kost het 7,50 euro. De Pul werkt net als de muzikanten belangeloos mee. De hele opbrengst gaat naar Colourful Children. Voor een huis en school voor kinderen met een beperking in Zuid-India worden er materialen van gekocht voor fysiotherapie.